KIvien loistetta

KIvien loistetta

keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

RHINOCEROS 3D MALLINNOS -> SITÄ ODOTELLESSA


Rannekoru on edelleen työn alla. Siitä tulikin pidempi projekti mitä osasin odotella. Paljon on vielä tekemättä/oppimatta esim. saranat ja saranatapit. 

Aloitin eilen kotelolukon tekemistä, mutta? ... kieleke tuli tehtyä ja hups - moka.  Yritin tietysti korjata mokaamaani päätypalaa (liian pieni) mutta totuushan se on, ettei korjaamalla mikään parane!!!  Joten aloitin tekemään koko kielekettä ihan alusta. 


Lukon kieleke   (kuva kopioitu) 

              ========================================================

THE  RHINO !!


Kuvahaun tulos haulle 3d rhinoceros

Mutta Rhinoceros - 3d - mallinohjelmaan nyt vähän, josta toivottavasti saan juttua tännekin 
Lahden muotoiluinstituutin kurssipäivien jälkeen
3D-grafiikka eli kolmiulotteinen grafiikka  on tietokonegrafiikkaa, joka on sisäisesti mallinnettu kolmen tilaulottuvuuden suhteen. 3D-grafiikka kuitenkin yleensä esitetään kaksiulotteiselle kuvapinnalle projisoituna


Kuva kopioitu*


3D-grafiikka voi koostua myös janoista, käyrämäisistä primitiiveistä tai kolmiulotteisten perusprimitiivien yhdistelmistä.
Kuva kopioitu *


Vielä vähän lisää kopioitua materiaalia.Seuraavat ovatkin -toivottavasti - minun aikaan saamia alkeitani?Jos mallinnos kiinnostaa, sitä voi kokeilla helppokäyttöisella Sketch Up -ohjelmalla, minkä voi ladata itse ilmaiseksi. (http://www.sketchup.com/download)Ei kommentteja: