KIvien loistetta

KIvien loistetta

tiistai 7. heinäkuuta 2015

VÄLIPÄIVITYSTÄBlogini päivityksessä on ollut jo pidempään taukoa, pahoittelen tätä.

Loppukeväästä väänsin suunnittelemiani palarannekorun paloja. Samaan aikaan teimme palkkeja tuleviin harjotuksii;  kuten kruunuistutukseen ja raeistutukseen.

Näitä jatkamme syksyllä 2015.
Olin sata varma, jotta menen valmistelemaan tai ehkä jopa aloittamaan uutta palarannekorua tänä  kesällä - lomani aikana. Valitettavasti aika ei vain tunnu antavan siihen periksi.


Kotona vallitsee remonttibuumi. Tekeleillä on terassia, sisäremonttia ja pihahommia. Ehkä tälle kesälomalle oli kaikesta huolimatta "tilaus".


Myös perheemme kavioluku on kasvanut 4:llä ja tämä varsa "Hemuli" on vienyt oman osuutensa ajastamme.Tässä muutama kesäkuva:


Pöydän entisöinnin aloitusta 


 ... ja lisää lautoja kotiin.Lepohetkiä riippukeinussa Satamakahvilassa
Ennen lomalle lähtemistä tein ylioppilaslahjan joka yksinkertaisuudessaan ei silti ollut helppoa. Ei varsinkaan kiven istutuksen osalta mutta onneksi se sujui lopulta.Me myös vaihdoimme luokkahuonetta ja sain uuden paikan seruaavaksi 2 vuodeksi ikkunan edestä.Viimeisillä viikoilla oli niitä pakollisia kokeita teoria-aineista. Onneksi minulla vain kemiasta.  Nykyinen opiskelu on vain erilaista kuin aikaisemmin, nyt oikeastaan kokeisiin piti tehdä lunttilappu max 1 x A4 tai 2 x A5.  Ne jopa arvosteltiin !!
Mukavaa kesän jatkoa - sateisista päivistä huolimatta !!


Ei kommentteja: