KIvien loistetta

KIvien loistetta

lauantai 14. marraskuuta 2015

TYÖHARJOITTELU ON ALKANUT


Seuraava jakso on lähtenyt käyntiin ja työharjoittelu Loimaalla Kelloliike J.Mäkelällä alkoi 2 viikkoa sitten.

Tässä esittelyvideo:
Kuva kannattaa isontaa.

Ensimmäinen viikko meni vähän ympärille katsoessa ja miettiessä mitä missäkin sijaitsi.


Joulun lähestyessä jokainen koru ja esine pitää olla kiiltävimmässä kunnossa. Suoraan tarkoittaen pääsin kiillottamaan esineitä ja koruja jo loppuviikosta.Tätä ensin, annetaan kuivua ja kiillotetaan.Osa koruista kiilsi ja osa vielä odotti vuoroaan. 

Jossain vaiheessa pääsin sisustamaan Lumoa-korut hyllyyn.Myös Nomination-kaappi vaihtoi paikkaa ja tässä kädenjälkeni.


Sisällä ei tarvitse olla jatkuvasti, välillä ulkoillaan Danten kanssa, käydään postissa, pankissa tai vain muuten haistellaan puskia (siis Dante).
Jep, tässä mä katson sen näköisenä jotta ois vähän asiaa tuonne ulos  !!
Tämmöinen Ihana ylellisyys, henkilölle jolla on jo kaikkea:
Kultainen shampanjavispilä.
  • Kultaa
  • Kirkas zirkoni
  • Sisään vedettävä malli
  • Vispilän mitta suljettuna n. 8cm
  • Vispilän mitta avonaisena n. 14cm
  • Hinta 495,-

No joskus sitä tarttuu itsellekin jotain kivaa omaan sormeen. Gondan naamio:

Björn Wecktrömin Lapponialle suunnittelema sormus, jonka täytyy olla keskisormessa. Sormus joka julistaa kantajansa voimaa ja asennetta ja taatusti herättää keskustelua. Silmät kuin vasarat, naamion uurteet kuin laaksot, kulmat terävät.
No tietty hurahdin (kiitos omistajan Agnetan) Pandoraan kun ranteeseeni ilmestyi perusketju johon oli aivan pakko alkaa kerätä erilaisia paloja. Nomination jälkeen toinen koukuttava asia.

Aamut ajomatkat Loimaalle ovat kauniita, pientä pakkasta välillä ja kaunis rauhallinen maisema. Kuin yksin tällä planeetalla, ainakin osan matkaa.

Ihan sitä samaa ei voi sanoa illoista, on pimeää ja usein tosi sumuista. Näkyvyys onneton.  Joskus sitä huomaa odottavansa lunta ja pakkasien tuloa.


Tietysti olen päivät kaupungissa missä Bisons vaikuttavat todella vahvasti. Joka kotiotteluissa liput liehuvat sponsori-kauppiaitten ulkopuolella.
Mikä se sellainen kauppias/yrittäjä sitten on kuka ei noita sarvipäitä sponsoroisi. Tästä vielä kuulen ja paljon.... :-)

Ei kommentteja: